top of page
Herstellen bontjassen

Herstellingen

Kom naar ons atelier voor alle herstellingen of schoonmaak van uw pelsjas en andere artikelen uit bont. Wij verwijderen vlekken en kunnen slijtage aan bv. boorden, mouwen, zakken, ritsen etc. altijd herstellen. Natuurlijk kunnen we ook de maat van uw kledingstuk naar wens aanpassen.

Transformatie bontjassen

Transformatie

Het atelier van Caro Furs kan ook zorgen voor een complete vernieuwing van uw bestaande kledingstuk uit bont. We herstellen de pels in zijn originele staat en creëren een volledig nieuw bontartikel. Er zijn twee mogelijkheden: hermodelleren van een kledingstuk in een nieuw, ander model, of een bontartikel omvormen tot accessoires uit bont.

Bontjassen op maat

Maatwerk

Caro Furs staat bekend om de eersteklas kledingstukken op maat. Pelsjassen of een volledig eigen creatie in bont, wij maken het voor u.

Vertrouw op de jarenlange ervaring van Caro Furs en kom langs voor ons professioneel advies. Contacteer ons!

Herstelling, schoonmaak en transformatie van uw bontjas

Meer dan 70 jaar vakwerk uit eigen atelier.

In het eigen atelier van Caro Furs in Tongeren bieden we een unieke service voor Limburg, Luik en Namen: wij creëren maatwerk in bont en leder, en zorgen voor aanpassingen en/of herstellingen van uw eigen bontjas, jas met pelskraag, hoed uit bont of andere pelsartikelen.

bottom of page